billabong.jpg

Referenties

Jennifer Dignum 201x122

Jennifer Dignum

Effectieve online marketing voor familiebedrijven

“Na de eerste ontmoeting blijft Britta je meteen bij en laat ze een onvergetelijke professionele en charismatische indruk achter. Ze had me meteen geraakt. Ik heb het voorrecht gehad om Britta als consultant/coach te mogen ervaren en ze weet met de juiste benadering je tot een hoger niveau te brengen. Je verwerft inzichten en handvatten om met deze inzichten echt zakelijke successen te behalen. Mijn eerste succes van velen is dan ook al geboekt!”

Elly Zeef 201x122

Elly Zeef

Directeur van Mind at Work

“Britta is een open persoon die de vraag achter de vraag durft te stellen. Dit dwingt de ander tot nadenken en groeien. Britta is ook een netwerker die mensen en organisaties aan elkaar knoopt. Kortom, een belangrijke dame in een linkedin netwerk. Doe gerust zaken met haar.”

Sevgi Gerger 201x122

Sevgi Gerger

Consultant arbeidsbemiddeling & Trainer

“Ik werkte samen met Britta gedurende een tienermoederproject in Almere. Britta was de Projectleider en ik de Coach. Ik heb Britta ervaren als iemand die haar hart op een zeer mooie plaats heeft zitten. Britta houdt van structuur met veel ruimte voor wat er gebeurt in een groep. Ze vraagt door waar nodig en zet haar creativiteit in om de onderste steen boven te halen en een ander daarbij zelf te laten nadenken. Ik kan wel zeggen dat Britta een talent heeft om talenten in anderen te zien en deze zichtbaar te maken. In de toekomst zou ik zo weer met Britta willen samen werken. Britta, bedankt voor onze prettige samenwerking en wat ik van jou mocht leren.”

Irene Heikens 201x122

Irene Heikens

Directeur

“Niet eerder heb ik meegemaakt dat iemand zo snel tot de kern van de zaak kon komen als Britta. Zij confronteert, daagt uit en zet aan tot nadenken. Knap, zeker omdat het op een integere manier ging. Britta is een gesprekspartner op niveau, no-nonsense en met veel relevante ervaring.”

5.1 Laurina

Laurina Hildering van Lith

Co-founder van Magic Mind

“Meeting Britta is a joy and a privilege. She will leave you inspired and grateful for her rare combination of talent, charm and wisdom. Her uncanny capacity creates results, brings out the best in people and gets the job done. She is unique in the fact that she is able to create almost instant success. Yet she does this in such a masterful and pleasant way, that you only realise afterwards that you are part of a special transformation. Hidden Values is a well chosen name for what she does. I can recommend you to do what she does best – allowing success to come about for you.”

5.1 Jack

Jack Kapteyn

Creative Entrepreneur

“Britta heb ik leren kennen als een doortastende en betrokken ondernemer. Ze heeft een groot gevoel voor positieve humor en een oplossingsgerichte werkwijze door een juiste balans te vinden voor wat wenselijk versus haalbaar is.”

5.1 Feyona profiel2

Feyona van der Molen

Feyona van der Molen Fotografie

“Hidden Values” is een treffende benaming voor die ‘zaken’ die Britta op ontspannen wijze bij mij naar boven haalde. Een ontmoeting met haar is in alle denkbare opzichten verfrissend. Geen warm bad, maar een heldere douche! Geen hoge drempels, geen franje of beleefdheidspasjes. Britta heeft de gave je snel op je gemak te laten voelen en roept een solide, integer gevoel op. Wellicht de combinatie van kennis en ervaring die zij samenvoegt in haar persoonlijkheid. Tezamen met de expertise en haar ontwikkelde visie op wat écht belangrijk is in het leven.

Al snel praatten we over kwesties die er wezenlijk toe doen. Verhelderend! Ongeacht of het micro- of macro- onderdelen betreft. U heeft misschien, net als ik, jarenlang ‘geschaatst in yoghurt’, niet wezenlijk in staat de vinger op de juiste plek te leggen; in een mum van tijd geeft Britta handen en voeten aan mistige kwesties met “Aha- erlebnissen” tot gevolg. Ik heb Britta leren kennen als een snelle denker, helder analyserend met behoud van haar warme, kordate, non-conformistische inslag.

Ze weet waarover ze praat en praat niet over zaken waarvan ze geen weet heeft. Ze heeft duidelijk haar doel voor ogen: “Mensen helpen om meer vanuit hun hart en minder vanuit hun hoofd te laten werken.” Mij daarbij assisteren, zodat ik mijn vak beter kan uitoefenen, deed Britta op een prettige – klip en klare – wijze. Geen zweverij, maar juist een eye-opener.”